Avicii

Musik | 2011-11-30 - 13:02:52





10 dagar kvar nu

Min vardag | 2011-11-28 - 14:12:51


Ja, 10 dagar kvar sen åker jag iväg! Den 7:e december åker flyget! :) Har sagt upp min lägenhet och rensat mina klädskåp, garderober, skohyllan osv.. :) Som tur behöver jag inte flytta ut massa grejjer för min syrra ska börja hyra lägenheten istället! Så det är skönt! Hatar att flytta, gjort det så många gånger nu så.. Men att flytta till södern är ju inte samma sak :P

I helgen tog jag det riktigt lungt, orkade inte festa alls, var inte på rätt humör för det.. Och nästa helg är ju min sista  helg i vasa på ett tag så då blir det ju förmodligen utgång! :)

Sen måste jag hinna gå och se senaste Twilight filmen också, har velat se den så länge nu! :)


Robert Pattinson är så het! :P

på repeat

Musik | 2011-11-24 - 15:37:03





Det börjar närma sig

Min vardag | 2011-11-22 - 10:04:00


Börjar bli nervös redan! Huh! :P Var till resebyrån igår och kollade upp flyg och hotell osv.. Tänkte att det är långt kvar tills jag ska åka men det är bara 2 veckor!! :O :D Har inte bokat ennu, ska göra det idag.. Tror det var den 7:e eller 8:e december som flyget går från vasa! :) Kommer åka Vasa-Stockholm-Oslo-Las Palmas.. Och därifrån till Playa Del Inglés! :D Allt på samma dag så det är ganska skönt, behöver inte övernatta någonstans eller så... :) Får börja packa snart, har ingen aning om vad jag ska ha med? När man bosätter sig där på obestämd tid så är det ganska svårt....? :P Och jag ska åka dit själv.. Hoppas jag inte tappar bort mig på vägen ner :D Fyfaan vad roligt det kommer bli det här, jätte läskigt men kul på samma gång :P

Trivdes så himla bra i värmen så ska bli så skönt att slippa kylan och vintern :D Mådde så himla bra!

 

Tror det var det här hotellet jag ska bo på första veckan när jag kommer dit, söker sedan efter något annat :)

 








Bodyattack

Träning | 2011-11-21 - 20:41:53


Bestämde mig för att ge bodyattacken en ny chans och for på det idag! Ångrar mig inte alls! Tungt som faan var det, började nästan må lite dåligt mot slutet, hehe :P Men det var riktigt roligt! Blir nog fler bodyattacktimmar framöver :D

Knappast rätt version men skitbra endå! :D


Bilder från i lördags

Min vardag | 2011-11-21 - 13:42:29


Väldigt suddiga blev de men beror vel på mig som vara fotograf ;) hehe..










Före utgång dansade vi loss till gammal 90-talsmusik :D







Och lite "jumppa" hann vi med också! :D




Sista bilden för kvällen, efter detta gick det nog bara utför :D haha


Talk that talk

Musik | 2011-11-21 - 13:15:24


Öppnade Spotify och la märke till Rihannas nya album! :) Bra album, fast gillade inte alla låtar men det gör man vel aldrig... :P

Förutom "We Found Love" gillar jag dom här mer än de andra :)






:D

Magaluf 2011 | 2011-11-18 - 10:33:21


Hittade detta bland mina bilder, från barskolan när vi satt och "poängsatte" varandra när vi blandade drinkar :D

Cassandras betyg om mig :D


Dofter

Min vardag | 2011-11-17 - 22:44:17


Glömde bort att tipsa om en jätte underbar parfym!

Fick en liten test "flaska" från Kicks när jag var dit i veckan.. Calvin Klein - Euphoria, doftar jätte gott! :)


Har från tidigare Thierry Mugler - Womanity

Jätte fin flaska och doften är härlig den med! :)


Ååååh kan inte väntaaaa

Min vardag | 2011-11-17 - 22:09:17


Är så ivrig nu så jag håller på att spricka! :D Var det igår också så kunde inte sova, kollade på klockan sista gången vid 4... suck.. Hur ska man göra för att blir trött, typ nu? Hjälper inte att läsa någon bok eller något sånt, har redan testat det! :D Jaja..

Imorgon är det fredag, redan.. Imorgon kväll är det idolkväll hos M&B! :) Ska joina dem om jag orkar sen.. Beror på när jag kommer från gymmet.. Skulle också vilja gå på bio och se senaste Twilight filmen! (Nu äntligen kommer den på bio) :P På lördag är det dags för utgång tror jag! Har varit duktig nu 2 helger i rad så :) Och tänkte vel kanske ta vilodag på söndag...? :)

Och nu en braaaa låt som jag inte kan sluta lyssna på efter att jag hittade den genom Malins blogg! :D Fast gillar den bäst som den är från början :)


Träningsvärk

Musik | 2011-11-17 - 12:42:11


Har träningsvärk i hela kroppen idag, men det börjar försvinna lite i benen! Hehe så där passligt nu tills idag då det är dags för benträning igen :P Har skippat alla timmar på wsc/ladyline och kört styrketräning själv istället, tycker jag får ut mer av det då :)

Annars då, jag suger på att uppdatera bloggen :P Håller på och planerar massor nu just! Vill inte berätta någonting ennu men om jag verkligen gör det här så tror jag det kommer bli så j*vla bra! :D Ja vi får se! :)

Lite bra träningsmusik :P








Black & Gold

Musik | 2011-11-11 - 23:36:34


En gammal favorit! :P



Saffran

Min vardag | 2011-11-10 - 13:32:28


Imårse när jag åt min dagliga havregrynsgröt smaksatte jag den med saffran! Läste om det på en blogg tidigare.. Men oj, hur gott var inte det! Smakar helt underbart, juligt och lussebulle på samma gång! :D 10+ får det! Köpte också pepparkakskrydda som jag ska testa någon morgon! :D



08/11/11

Min vardag | 2011-11-08 - 19:05:05


Filmtips tack! :)

Barskolan Magaluf ♥

Magaluf 2011 | 2011-11-06 - 15:53:44


Bildbomb! :D




På skolan! :D


Vi hade Grodan som lärare, skitbra! :)


Freepouring! :D Jag och Angelica


Skolan!


Pimps n hoes tema på GGBC! :D


Världens bästa vi! :D 2 av tjejerna jag bodde med!


Jag och Alex! :D


Bästa C och jag! ♥


Lite bakis elleeer? :D






Mai Tai och Piña Coladaaa! :D Slurp!


Fotograf: Grodan :D


Freepouring pågång! :D


Maskerad tema på GGBC! :D Banan i pyjamas och kissekatt!


Tänder på shottarna! :D B-52!


Världens bästa på GGBC! :D


Lite Sangria kanske?! ;) Sjuk kväll! Fick inte gå före vi druckit upp båda lådorna! Folk kröp hem ;)


:D


2 lådor! Så äckligt! :D


Skål då! :D




När lådorna var tomma! :D




Det här är livet! :D






Sista middagen tillsammans med mina "sambon" före vi skulle åka hem!


Mutantfest sista kvällen! :D Värsta av allt på hela resan var när man skulle säga hejdå till allihopa :(




Grupp 8 och lärarna! Världens bästa! ♥ Saknar så otroligt mycket!

söndag

Min vardag | 2011-11-06 - 14:58:31


Åkte in till stan till M&B igår kväll.. Satt och tog det lungt bara och umgicks! :) Klockan blev vel mot halv 2 på natten innan vi tog oss till krogen.. Jag var inne typ 5 minuter innan jag konstaterade att man inte kan vara nykter där, haha.. Iaf inte jag! Man hänger inte med i svängarna riktigt, alla knuffas och det märker man så bra när man inte har druckit något, när man är full märker man det inte alls :D Så åkte hem.. Och kom hem med en coca cola och Ben&Jerrys glass :D Glassen ligger fortfarande i frysen orörd men limsan är uppdrucken! Typiskt när man tänker att man åker hem tidigare än vanligt och ska sova men endå sitter man uppe hur länge som helst :P

Nu blir det snart mat! Har skivade grönsaker i ugnen, med olja och peppar på! Muums! Funderar ennu vad jag ska äta till? Och ikväll ska jag till gymmet, minns inte när jag senast varit till gymmet på en söndag :P Känns riktigt skönt faktiskt att må bra en söndag, verkligen värt det att inte va ut och supa skallen av mig igår :D

Ska maila massa folk om lägenheter idag också! Vet någon om en lägenhet i Stockholm så säg till! :)


Nästan bättre när A&M sjöng den i Mallis :D


lördagkväll

Min vardag | 2011-11-05 - 21:01:59


Har precis rullat upp alla värmespolar i håret, verkligen inte lätt kan jag säga :P Men, "vill man vara fin får man lida pin".. Ska, bara jag blir klar, åka in till stan till M&B och chilla lite.. Blir senare utgång (bara vatten för mig tror jag) :) Men blir nog en tidigare hemgång för mig ikväll än vad det blev igår, kände mig så bakis, jaa bakis, idag då jag vaknade så huhuh.. :/ Vill träna imorgon igen och det orkar jag verkligen inte om jag dricker ikväll... :P Och när har jag senast haft en "vit" helg? Inte på väldigt länge!

Nå, kanske jag får börja ta ur spolarna snart.. Och fundera vad jag ska ta på mig.. Alltid ett problem :P


Här kommer en låt lite på förhand för alla som kommer vara bakis imorgon! ;)






En liten stund blev hela natten

Min vardag | 2011-11-05 - 14:33:45


For ju till Ollis igår med Lina x 2 och Annica! :) Satt där en stund men konstaterade sen att vi typ var äldst på hela stället, det var bara små skitungar som sprang omkring överallt, man kände sig verkligen som gamla tanter där :D haha.. Så vi bestämde oss för att gå vidare till SKY, där det var Rock The Disco! Nästan proppfullt var det.. Man kunde inte sitta någonstans, golvet var fullt med folk så man kom knappt framåt, endå var det knappt någon alls vid bardisken, väldigt konstigt :D Och musiken var också helt ovanligt bra igår kväll! Jag drack bara vatten hela kvällen, hängde inte riktigt med i svängarna om man säger så :P Folk låg över bardisken och bartendern hällde sprit i munnen på dom :D Har bara sett dom göra så utomlands, inte på en stel nattklubb i vasa ;)

A gick hem tidigare men vi stannade kvar.. Vilket jag ångrar idag, när jag vaknade kändes det precis som att jag skulle ha varit bakis, usch! Kan man bli bakis på att bara dricka vatten? :D Nå iaf, ikväll är det också meningen man ska ut i svängarna men jag funderar ennu på det.. Ska iaf till gymmet nu snart så får vi se då sen.. :)



Ollis

Min vardag | 2011-11-04 - 22:38:08


Min vän Lina är hemma från Stockholm i helgen och ikväll ska hon till ollis (Oliver's Inn) så jag bestämde mig för att fara dit jag också, men nykter, bara vatten för min del ikväll :)


Råkade hitta denna låt nu ikväll, ganska bra!? :P

Perfekta jeans

Min vardag | 2011-11-04 - 19:47:44


Det är inte ofta jag hittar jeans som sitter helt perfekt, kan få gå omkring och leta i flera timmar utan att hitta några, men idag gick jag in i h&m, såg jeansen direkt, tog några storlekar och gick till provrummet.. Tog första storleken och provade och dom satt precis som dom skulle, första paret! :D Lite jag blev glad!


Köpte också en söt mössa från Intersport..


Och en ny gymbag, den jag hade före lämnade jag i Mallis eftersom den var dränkt i grenadin ;)


Värmespolar, har aldrig testat men har tänkt köpa hur länge som helst! :)


Hann aldrig till Ladyline men for till wsc istället, men hann ju inte på combaten heller.. :( Så tog fram ipoden och sprang på löpbandet istället, efter det lite magträning :)

Tröttnar aldrig!

Min vardag | 2011-11-04 - 12:28:03






You are a cinema
I could watch you forever
Action-thriller
I could watch you forever
You are a cinema
a Hollywood treasure
Love you just the way you are
A cinema a cinema a cinema..


Friday

Min vardag | 2011-11-04 - 12:25:05


Ska strax dra in mot stan.. Ska träna på ladyline och sen blir det lite shopping tror jag! :) Och så tänkte jag gå på combaten på wsc kl. 17.00 om jag hinner också!







bodycombat

Träning | 2011-11-02 - 20:08:57


Onsdag betyder bodycombat på wsc!! :) Har börjat tycka det är skitkul nu igen! :D Får slå och sparka bort massa energi, stress och irritation! :P Känns så skönt efteråt! Och musiken behöver man ju inte klaga på heller!


Varför ska det vara så svårt att få hyra en lägenhet?

Min vardag | 2011-11-02 - 13:49:17


Man hittar hur många bra lägenheter som helst och skickar massa mail men aldrig att någon människa svarar!! Vill dom ha lägenheterna uthyrda eller inte?


Träningsdags!

Min vardag | 2011-11-01 - 16:14:22


Ska strax gå till mina föräldrar, ska hämta dit massa muffins och laxpajen, har så mycket och jag kan ju inte äta upp allt heller! :D Så ska jag hälsa på Pringles också! :) Sen drar jag iväg och träna!




Barskolan Bootcamp 2012

Min vardag | 2011-11-01 - 15:57:15


Pallar du trycket? :P

Barskolan Bootcamp 2012


Min telefon har återuppstått! :D

Musik | 2011-11-01 - 13:33:49


Jeeij! Min telefon lever igen! :) Vet inte vad för fel den fick igår??


RSS 2.0