Weekend, Party!

Min vardag | 2012-08-31 - 13:03:16


Vaknade upp och trodde jag hade försovit mig och kollar på klockan, 02.54 visar den, haha, inte riktigt! Bara och somna om då igen! Har varit en riktigt lätt dag idag. Första timmen var det lite teori, andra timmen gjorde vi ansiktsmask på varann och sista timmen fick ungefär halva klassen ansiktsbehandling hela timmen, och jag var en av dom som fick ligga och njuta :D Bra start på helgen! Och vi slutade ju en timme tidigare än vi egentligen skulle också.. Men nu fick man då istället gå tillbaka till lägenheten och sitta här och vänta på att klockan ska bli 15.00 för först då åker bussen till vasa.. Kan bara säga att den här veckan har nog gått så himla snabbt! Var ju nyss helg ju! :D
 
Jaja,
 
Trevlig helg!!
 
 

I ♥ Music

Musik | 2012-08-30 - 21:35:39


 Helgens!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:D

Min vardag | 2012-08-30 - 18:30:00


"If you don't have a smile, I'll give you one of mine." - Author Unknown

Imorgon Fredaaaag!

Min vardag | 2012-08-30 - 18:18:13


Skönt med helg och den avslutas med ansiktsvård hela dagen imorgon :) Idag har vi haft massage hela dagen typ, fått massera händerna på varandra och lackat naglarna osv :) Men har varit en lång dag, kom hem och klockan var redan 16.30.. Det har märkts på många också, man har inte riktigt orkat koncentrera sig alls de sista timmarna :D Men man har försökt iaf! Under första timmen idag gick brandalarmet och då var det bara att traska iväg ut och där möter man på flera av alla brandmans studerande, hehe :P
 
Igår fick vi veta att vi ska till helsingfors i oktober på en mässa, så det blir roligt! (SKY/KFF-mässa)
 
Och är det annars någon som är intresserad av lite ansiktsvård så behöver jag en "modell" för det i slutet på september :D
 
 
 

Pursuit of Happiness

Min vardag | 2012-08-28 - 20:30:37


Är redan onsdag imorgon, jeeez vad dagarna går snabbt nu! :O Nå iaf, vill ha helg nuu :D Ser fram emot den, vet inte varför? Är bara på så himla bra humör nu hela tiden, knaaas :D Och idag har varit en bra bra dag! Inte blev den sämre när det fanns massa brandmans studerande killar i skolan heller :D hehe!
 
 
 Denna spelades i helgen, om jag minns rätt, men hade ju glömt vad den hette men fick reda på det nyss! :P
 
 
 
 

Bilder från helgen

Min vardag | 2012-08-28 - 11:11:18


Fint ställe! Och Robins raketer :D
 
En del av gänget! :)
 
Några till! :D
 
Mysigt nere vid vattnet! (lånade denna bild)
 

Det var några av de jag hade! :) Hade 2 timmar ledigt nu så for hem en sväng så länge! Skönt är vel det! Väntar på svar om en lägenhet också. En lite större än denna och mycket mycket närmare skolan, bara ca. 100m till skolan, så det skulle vara riktigt skönt på vintern! Men vi får se vad som händer.. Den blir ledig i oktober också så riktigt passligt!
 
 

Villaavslutningen

Min vardag | 2012-08-27 - 15:28:10


Blev ju lite ändrade planer i helgen :D Hade inte tänkt fira alls men på lördags eftermiddagen fick någon mig övertalad att hänga med till petsmo och fira villaavslutningen där! Glad att jag följde med också sen! Var kanske lite stelt i början eftersom ingen nästan kände varann, men med lite alkohol i blodet blev det riktigt bra! Satt ute på balkongen och en stund nere vid bastun tills solen gick i moln. Killarna badade bastu och smällde lite raketer och vid 1-tiden på natten tog vi taxi in till stan! Blev både ollis och fontana och av vad jag minns hade jag superkul! Bästa helgen på länge blev det nog! :) Glömde att ta bilder så har bara någon enstaka bild på telefonen som jag ennu inte överfört till datorn men det kommer! :) Så det var min helg det! Måste sluta planera vad man ska göra från och med nu för det blir ju alltid mycket bättre nästan än om man har planerat något före :D
 
Skulle sen ha åkt tillbaka till jeppis igårkväll redan men eftersom jag var sååå trött och bakis så orkade jag inte, tog istället bussen kl 11 imårse och hann riktigt passligt till första och enda lektionen jag hade idag! :) Och nu regnar det, bara öser ner.. :( Tråkigt!

Friday I'm in Love

Min vardag | 2012-08-24 - 13:45:59


Så var helgen här! Veckan har gått så himla snabbt, hänger inte alls med! Har varit en bra vecka, 2 "friluftsdagar" och mycket praktiskt i skolan. Och idag, fredag, kunde inte ha varit bättre! Vi har fått göra ansiktsbehandlingar på varandra hela dagen, så himla skönt att ligga där i stolen med en handduk över sig och bara njuta när någon pysslar på en i ansiktet :D Kunde inte ha avslutat veckan bättre! Kommer knappast fira någon villaavslutning i år! Stannar här i Jeppis iaf tills imorgon, kanske åker hem då och hälsar på dom där hemma och Pringles ♥ Ikväll blir det bara myskväll helt klart! Städade efter skolan igår så det behöver jag inte göra idag! :) Det var det! Nu ska det njutas av helgen och ladda batterierna för nästa vecka! :)
 
Glad villaavslutning, ni som nu firar! :D
 
 

Fredag imorgon!

Min vardag | 2012-08-23 - 06:48:23


Börjar 1 timme senare idag, men steg upp samma tid som jag brukar iaf, jag som verkligen inte är någon morgon människa, men det gick riktigt bra! Hatar att behöva stressa på morgonen, så skönt att bara ta det lungt och äta morgonmål i lugn och ro osv.. Och så är det fredag imorgon vilket betyder helg och då får man sova :) Idag ska vi ha någon sorts "friluftsdag" från skolan så vi kommer vara ute hela dagen.. Blir 2 dagar av massa frisk luft denna veckan! Sen är det bara ansiktsvård hela fredagen och sen är man ledig några dagar :) Vet inte vad man ska göra i helgen? Vet inte om jag riktigt orkar fira någon villaavslutning i år? Vem vill ju fira att sommaren börjar vara slut? Inte jag!
 
 

Music

Musik | 2012-08-22 - 21:15:29


 
 
 

Look at Yourself First in the Mirror Before Judging Others

Min vardag | 2012-08-22 - 14:29:09



Andra veckan i full fart

Min vardag | 2012-08-21 - 21:18:20


Helgen spenderades både hemma i vasa med familjen och i jeppis. Blev en rejäl utgång här men hade så kul så det var värt baksmällan dagen efter :D På söndagen gjorde man då alltså inte mycket.. I måndags var det dags för tidig väckning igen, trodde jag! Hah! Roligt att gå upp tidigt klockan 6 när man egentligen börjar kl. 13.05! Nåjaa, sov vidare och steg upp vid halv 11.. Hade 1 timme i skolan så det var en riktigt skön start på veckan efter en busig helg! :) Gick ut på en länk på kvällen för och rensa huvudet lite efter allt ståhej! Man märker att det börjar bli höst nu också, kyligt om kvällen och imårse fick jag dra på mig en varm tjock tröja och jacka, eftersom vi skulle spendera dagen ute. När jag kom till skolan fick vi prova skor som vi ska ha när vi börjar med kundbetjäningen osv, och efter det for vi ut med min klass och tvåorna! Var en bra dag, lite kyligt bara och man blir väldigt trött av att vara ute en hel dag, lite för mycket frisk luft?! :D Blev en powernapp när jag kom hem och nu känner jag mig riktigt utvilad, vilket känns väldigt bra! Imorgon är det onsdag, halva veckan har redan gått och sen är det helg och villaavslutning! :) Har inte planerat in riktigt vad jag ska göra då så det återstår att se :)
 
 

Första veckan i skolan snart avklarad

Min vardag | 2012-08-16 - 21:03:40


Började skolan i tisdags, var ju mest en infodag då, i onsdags började timmarna.. Trevliga lärare har vi haft turen att få och skolan i sig är bra! Roliga och intressanta timmar har vi också! Fått lacka naglarna på varandra, massera händer och börjat med anatomi och mikrobiologi, ska bli intressant! Spenderar en del tid i salongen, jätte mysig är den, kommer nog att trivas där! Imorgon får vi prova våra dräkter som vi ska ha på oss när vi gör praktiska saker och har kundbetjäning, vita i färgen. Sen efter första året får vi välja bland flera olika färger! Imorgon börjar vi också med ansiktsvård! :) Nu blir det att hoppa i duschen efter kvällslänken, blev så svettigt! :D Har inte tagit nå bilder på en stund nu, men kommer säkert upp senare från skolan osv.. :)

Flytt på G

Min vardag | 2012-08-10 - 13:05:00


Börjar snart vara dags att flytta, igen! Känns som en evighet sen jag kom hem från spanien men på samma gång som jag nyss varit där.. Bott hos föräldrarna en stund nu och på tisdag börjar skolan, vilket betyder flytt till Jakobstad, men får ju komma hem på helgerna förstås om jag inte känner för att stanna där.. Så imorgon blir det en liten roadtrip till Jeppis för att kolla på en lägenhet, jag vet, är ute i sista minuten när det gäller boende, men visste ju först förra veckan? om jag skulle börja eller inte... Så det är som det är nu då..
Men ska bli så skönt att bo själv igen, verkligen!
 
 
 

The Lumineers

Musik | 2012-08-09 - 13:23:57


 
 
 

Taggad för imorgon!

Min vardag | 2012-08-03 - 22:04:06


Japp! Imorgon ska det firas, eftersom jag fyllde en torsdag! Can't wait! Är taggad till tusen redan, hoppas det håller i sig tills imorgon också! :) Tänkte jag skulle ta en shoppingtur på stan, se om jag skulle hitta något att ha på mig imorgon kväll, men slutade med en butik och en rosa långärmad tröja (vad det nu heter då).. Beror kanske på att jag somnade 06.00 imårse, kunde inte sova på hela natten, var hur pigg som helst, vände och vred mig hela natten.. och sov bara från 6 till 8 imårse typ.. Nåjaa, nöjd med det gick jag till gymmet, gjorde av med en timme där och sen hem..
 
Nu ikväll blev det en kortlänk runt smedsby i spöregnet, helt genomblöt när jag kom hem men värt det var det! Och nu blir det att fortsätta på den så vädligt intressanta boken jag håller på att läsa också, 50 shades of grey, rekommenderar verkligen! ;)
 
Och en låt så här till helgen, kolla in han typen i videon :D
 
 
 
På dansgolvet imorgon kanske!? :D

Happy Birthday to me!

Min vardag | 2012-08-02 - 10:55:52


 
Jepp, fyller år idag! :) Samma siffra som för något år sedan ;) Har bestämt mig för att sluta fylla år, åren går så snabbt så man hänger inte med längre :O
 
 
 
 
 

RSS 2.0