J*vla skit iPhone alltså!

Min vardag | 2011-10-31 - 23:41:15


Köpte min iPhone några veckor före jag for till Magaluf och nu dog den bara mittiallt! Vad faan alltså? Batteriet var fullt men nu går den ej att sätta på igen, heeelt stendöd!! Någon som varit med om samma sak? Får vel fara in till stan imorgon och visa upp den för kan ju inte använda någon annan telefon heller när simkortet är annorlunda..


Hade lite överloppsenergi igår

Min vardag | 2011-10-31 - 18:53:52


Så efter att jag lagat maten, djävulssylten och laxpajen så tog jag fram muffinsformarna och började röra ihop smeten till muffinsen! Hade inga stora "cupcakesformar" så blev vanliga små muffins då istället.. Bakar typ aldrig! Första gången sen jag flyttade in i min nuvarande lägenhet som jag bakat något överhuvudtaget! Och jag har bott här i över 1 år! Och vet inte varför jag hade så mycket energi igår med tanke på att man sovit lite och varit ute och festat kvällen/natten före.. Men iaf.. Rörde ihop några vanliga enkla muffins och smetade på lite garnering/glasyr/kristyr, jaa vad det nu kallas :) Men dom blev ju verkligen långt ifrån lika goda som dom jag smakade på i lördags hemma hos M&B! :)

Men ganska gulliga blev dom ju.. :D


Magaluf Reunion

Magaluf 2011 | 2011-10-31 - 16:17:38


Snart är det dags för Magaluf Reunion! Ser såå fram emot det! Ska bli så roligt att träffa alla man lärde känna i Magaluf när jag var där! :) Ska bo med de jag bodde med i Magaluf också så det blir skojj! Magalufs 3 veckor om igen på 40h :D Kommer bli craaaazyyy! :D

Ska någon dag denna vecka gå och boka flyget till stockholm som jag fortfarande inte har gjort! Allt i sista minuten!

Hoppas på att vi hittar någon lägenhet i stockholm snart också! Vill flytta dit nuuu!! :D Skulle ju vara perfekt om man fick en lägenhet samtidigt som jag ska dit nu i november! Så skulle jag inte behöva åka hem tillbaka igen :P


 

Spotify spellista med massa låtar som får mig att minnas allt från Magaluf och barskolan!! :D

→ Magaluuuuf 2011

Dagen efter halloween

Min vardag | 2011-10-30 - 20:00:10


Bakis-söndag! Fast mådde riktigt bra idag när jag vaknade. Lördagens halloweenfest hos Malin&Björn började ju inte riktigt som jag tänkt mig.. Vid 8-tiden på kvällen just före jag skulle gå i duschen och sen börja fixa mig för kvällen så började jag skaka, må illa och fick kallt.. Usch! Gick iaf i duschen.. Men gav sen upp och tog en värktablett och gick och la mig en timme.. Klockan ringde vid 9-tiden och jag mådde så mycket bättre, lite skakig var jag nog ennu men sket i det och fixade mig färdigt och sen åkte jag till M&B! :) Massa olika färger blinkade genom fönstren när jag kom dit! Haha! Alla var ju inte utklädda men roligt endå! Karaoken var i full gång när jag steg in genom dörren! Och de hade bakat massor och fixat en "blodig" bål också! :) Glömde ju som vanligt att ta bilder på allt och alla, men vill man se några så finns de massor på Malins blogg här! Men snodde en bild från henne iaf! :P

Jag försöker sätta fast vampyrtänderna och Sussu a.k.a clownen står och är allmänt skrämmande :D

 

Jag skulle ju klä ut mig till en vampyr men det funkade ju inte, varken linserna eller huggtänderna satt ju bra, så sket i det då! :D Roligt hade jag endå!

 

Nu har jag just avnjutit världens godaste egenlagade "chicken pocket"! Tror jag aldrig har ätit så här gott! Fick idén av Malin som gjort samma sak tidigare där hemma! :)

 

Sallad, klyftpotatis, kycklingfilé, getost och djävulssylten!

Djävulssylten blev så god så jag trodde jag skulle svimma när jag åt! Mmmmm nam!


Passade också på att fixa ihop en kallröktlaxpaj! :)

Fått receptet av min faster! Och den är så god! :)

Botten:

½ Malaxlimpa

100g smör

 

Fyllning:

1 paket kallrökt lax

200g Philadelphiaost

1 burk créme fraiche

½ rödlök

lite dill

 

Bottnen ska mixas ihop i en matberedare eller med en stavmixer. Lägg ut den i en form.

Skiva laxen, hacka löken, blanda ihop alla ingredienser och smeta ut det ovanpå bottnen.

Färdigt!

 

Tänkte jag skulle baka muffins/cupcakes också men tror det får vänta tills imorgon! :)


Lördag och halloweenfest står på kvällens schema!

Min vardag | 2011-10-29 - 14:49:20


08.15 ringde klockan imårse! Yrvaken och funderade om det var morgon redan? Men kunde iaf sova inatt, så skönt! Natten före somnade jag först efter 04.00 av någon konstig anledning... :S Men iaf, det var bara att stiga upp, äta morgonmål och fara iväg till gymmet för spinning med Annica! :) Kände mig varken illamående eller svimfärdig idag, så det var bra! :)

Gick och solade 15 min efteråt och efter det en runda på stan, vilket var helt onödigt för hittade endå ingenting.. Men gick och hälsade på moster som riktigt passligt hade matpaus just då! :) Sen via butiken och hem och laga mat! Och nu sitter jag här mätt och belåten! :)

Ikväll blir det halloweenfest hos Malin & Björn! Var tidigare i veckan och handlade lite småsaker från Fantoy, bl.a. linser, huggtänder och fejkblod (som jag knappast kommer använda).. Är inte riktigt säker ennu heller vad jag ska ha på mig i klädväg, men det löser sig alltid! :)

Happy Halloween eller vad säger man?! :D


RSS 2.0